Open Sollicitatie Autotechnicus

Orange Motors is de Opel dealer voor groot-Rotterdam en het Westland.  Ben jij geinteresseerd om voor Orange Motors te komen werken als (leerling) automonteur of autotechnicus?  Jij mag altijd een open Sollicitatie naar ons sturen want werkplaats-talent is altijd bij Orange Motors welkom!

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast team van Opel-specialisten in een prettige werksfeer.
Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • goed salaris
  • dynamische werkomgeving waarin je meegaat met digitalisering en elektrisch rijden
  • professionele werkomgeving
  • persoonlijke begeleiding zodat je jezelf goed kan ontwikkelen tot autotechnicus;
  • doorgroeimogelijkheden

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. —

Stagiair HBO

Ben je leergierig en flexibel ingesteld? En op zoek naar een stage of afstudeerstage in de retail en automotive branche? Dan ben je bij Orange Motors aan het goede adres. Wij zoeken HBO stagiaires of afstudeerders voor (online) marketing en communicatie, contentmarketing, multimedia design, administratief, commercieel, bedrijfskunde, logistiek en projectmanagement. Je kan hierbij denken aan het uitvoeren van een onderzoek, ondersteunen van nieuwe of lopende projecten en meedenken aan nieuwe strategieen. Ook voor een korte orienterende (snuffelstage) stageperiode kan je bij ons terecht.
Neem contact op met onze afdeling personeelszaken en informeer naar de mogelijkheden. Of vul het onderstaande formulier in en stuur je CV en/of motivatie door. Weet jij een studiegenoot die nog een stageplaats zoekt? Verwijs hem of haar door naar onze website. Lees ook de ervaringen van stagaires bij Orange Motors die beiden een succesvolle afstudeerstage hebben doorlopen.

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. —