Junior Accountmanager Acquisitie en Sales support

De universele leasemaatschappij Special Lease Systems (SLS) B.V. is een samenwerkingsverband tussen Athlon Car Lease en Opel dealer Orange Motors. Het is onze ambitie om met Special Lease door te groeien en meer naamsbekendheid te krijgen in de markt, waarbij onze focus ligt op service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij zoeken daarom met spoed naar een:

Junior Accountmanager Acquisitie en Sales support

Wat vragen wij?
De afdeling gaat tot het uiterste om nieuwe klanten te werven. We richten ons op wagenparken van 10-200 voertuigen. In dit segment adviseren wij onze relaties in de ontwikkeling van fleet naar totale mobiliteitsconcepten. Met specifieke kennis en ervaring staan we garant voor optimale dienstverlening, groei en continuïteit.

Hoe kan je reageren?
Ben jij een duizendpoot en weet je van aanpakken? Bel ons dan via 010-4225055 of stuur je motivatiebrief en CV naar info@speciallease.nl o.v.v. vacature Accountmanager Acquisitie en Sales Support. Of gebruik het onderstaande contactformulier.

Stagiair HBO

Ben je leergierig en flexibel ingesteld? En op zoek naar een stage of afstudeerstage in de retail en automotive branche? Dan ben je bij Orange Motors aan het goede adres. Wij zoeken HBO stagiaires of afstudeerders voor (online) marketing en communicatie, contentmarketing, multimedia design, administratief, commercieel, bedrijfskunde, logistiek en projectmanagement. Je kan hierbij denken aan het uitvoeren van een onderzoek, ondersteunen van nieuwe of lopende projecten en meedenken aan nieuwe strategieen. Ook voor een korte orienterende (snuffelstage) stageperiode kan je bij ons terecht.
Neem contact op met onze afdeling personeelszaken en informeer naar de mogelijkheden. Of vul het onderstaande formulier in en stuur je CV en/of motivatie door. Weet jij een studiegenoot die nog een stageplaats zoekt? Verwijs hem of haar door naar onze website. Lees ook de ervaringen van stagaires bij Orange Motors die beiden een succesvolle afstudeerstage hebben doorlopen.

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. —