Stage Accountmanagement

Vind je het leuk om deel uit te maken van het accountmanagers team van één van de grootste Opel dealers in Nederland en werken voor een sterk automerk? Heb je passie voor auto’s en wil je werken binnen een professioneel en enthousiast team? Dan zoeken wij jou! Orange Motors Autogroep zoekt een stagiair of afstudeerder Accountmanagement

Wat ga je doen?

Tijdens deze stageperiode werk je mee in ons team van accountmanagers en leer je alle kneepjes van het vak.

 • Ondersteunen van onze accountmanagers in het zakelijke traject.
 • Assisteren bij inname en aflevering van auto’s.
 • Administratieve werkzaamheden
 • Je leert klanten adviseren over zaken als transport, aankopen en facturatie
 • Afhankelijk van je opleiding is er de mogelijkheid om aan je stage opdracht te werken.

Gewenste profiel

 • Een commerciële MBO of HBO-opleiding, bijvoorbeeld (junior) accountmanager, commercieel medewerker, commerciële economie, ondernemerschap & retail management of een automotive-gerelateerde opleiding.
 • Je bent communicatief vaardig en je vind het leuk om in contact te komen met klanten;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je bent een doener en weet van aanpakken.
 • Enthousiast en leergierig.

Wat bieden wij

Stagelopen of afstuderen bij Orange Motors is werken aan een mooie toekomst! Wij bieden jou een uitdagende functie met een eigen werkplek in een gemotiveerd team van leuke collega’s. Als je houdt van zelfstandig werken en afwisseling is deze functie je op het lijf geschreven.

 • Intensieve begeleiding;
 • Interessante opdrachten;
 • Ruimte om te experimenteren;
 • Je krijgt de vrijheid je eigen project op te zetten of een nieuwe strategie uit te denken;
 • Werktijden kunnen in overleg worden bepaald.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan online via de onderstaande button. Bel of mail ook gerust als je meer wilt weten over de inhoud van de functie of als je een andere vraag voor ons hebt.

Wie zijn wij?

Orange Motors is de Opel dealer voor de regio Groot Rotterdam en het Westland. Naast Orange Motors zijn ook het schadebedrijf Orange Schade en de leasemaatschappijen Special Lease en Vemo Lease onderdeel van de groep. Bij ons werken enthousiaste mensen en onze organisatie staat bekend om haar klantvriendelijkheid en open cultuur. Binnen onze innovatieve organisatie is er aandacht voor iedereen.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze stage? Neem contact op met Andrew Rijks – Manager Business to Business;
Telefoon: 010-2111111
Of stuur een e-mail naar: arijks@orangemotors.nl 

Stagiair HBO

Ben je leergierig en flexibel ingesteld? En op zoek naar een stage of afstudeerstage in de retail en automotive branche? Dan ben je bij Orange Motors aan het goede adres. Wij zoeken HBO stagiaires of afstudeerders voor (online) marketing en communicatie, contentmarketing, multimedia design, administratief, commercieel, bedrijfskunde, logistiek en projectmanagement. Je kan hierbij denken aan het uitvoeren van een onderzoek, ondersteunen van nieuwe of lopende projecten en meedenken aan nieuwe strategieen. Ook voor een korte orienterende (snuffelstage) stageperiode kan je bij ons terecht.
Neem contact op met onze afdeling personeelszaken en informeer naar de mogelijkheden. Of vul het onderstaande formulier in en stuur je CV en/of motivatie door. Weet jij een studiegenoot die nog een stageplaats zoekt? Verwijs hem of haar door naar onze website. Lees ook de ervaringen van stagaires bij Orange Motors die beiden een succesvolle afstudeerstage hebben doorlopen.

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. —

Stagiair MBO

Ben je leergierig en flexibel ingesteld? En op zoek naar een stage of afstudeerstage in de retail en automotive branche? Dan ben je bij Orange Motors aan het goede adres. Wij zoeken MBO stagiaires of afstudeerders voor (online) marketing en communicatie, contentmarketing, multimedia design, administratief, commercieel, bedrijfskunde, logistiek en projectmanagement. Je kan hierbij denken aan het uitvoeren van een onderzoek, ondersteunen van nieuwe of lopende projecten en meedenken aan nieuwe strategieen. Ook voor een korte orienterende (snuffelstage) stageperiode kan je bij ons terecht.
Neem contact op met onze afdeling personeelszaken en informeer naar de mogelijkheden. Of vul het onderstaande formulier in en stuur je CV en/of motivatie door. Weet jij een klasgenoot die nog een stageplaats zoekt? Verwijs hem of haar door naar onze website. Lees ook de ervaringen van stagaires bij Orange Motors die beiden een succesvolle afstudeerstage hebben doorlopen.

— Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. —